Okul Aile Birliği  Genel Kurul Toplantımız 22 Ekim Pazar günü. Toplantımıza Tüm Velilerimizi Bekliyoruz.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 22 Ekim Pazar günü. Toplantımıza Tüm Velilerimizi Bekliyoruz.

17.10.2023 85

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği  Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirmek ve aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere  22/10/2023 Pazar günü   SAAT :12:30  de okulumuz konferans salonunda  yapılacaktır. Velilerimizi bekliyoruz.

1.      Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti

2.      Okul Müdürü’nün Genel Kurul Açılış Konuşması

3.      Açık oyla Divan Başkanı ve İki yazmanın seçimi

4.      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve İBRA’ya sunulması.

5.      Denetim Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA’ya sunulması.

6.      Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVAN’a sunulması.

7.      Veliler arasından 5 asil, 5 yedek üyenin açık oyla Yönetim Kurulu’na; veliler arasında 1 Asil, 1 Yedek üyenin Denetim Kuruluna seçilmesi.

8.      İhtiyaçların temini için gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulu’nun Yetkilendirilmesi.

9.      Okulun Eğitim Öğretim kalitesinin daha yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi

10.  Okulumuz Sosyal Etkinlikler Kuruluna 1 Asil, 1 Yedek Üye seçimi.

11.  Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kuruluna 1 Asil, 1 yedek veli temsilcisinin seçimi.

12.  Okul servis araçları kiralaması komisyonu için 4 velinin seçimi

13.  Dilek ve Temennilerin görüşülmesi