Rehber Öğretmenimiz Sayın Rumeysa Şemsi Koç, “Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri” Konusunda Sunum Yaptı

07.09.2023 255

Okulumuzda yeni göreve başlayan Rehber Öğretmenimiz Sayın Rumeysa Şemsi Koç, “Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri” konusunda sunum yapmıştır. Mesleki seminer etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sunumda ayrıca okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin sunumunda biz öğretmenlerin görev, yetki ve sorumlulukları hakkında bilgilerde verildi. Bunun yanında sosyal medya kullanımında ve akran zorbalığına maruz kalınması durumlarında öğrencilerimize nasıl yardımcı olacağımız konusunda farkındalığımızı arttırıcı bilgiler de verilmiştir.

Yaptığı bu sunumdan dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz ve okulumuza hoşgeldiniz deyip yeni görevinin kendisi için hayırlı olmasını diliyoruz.

07-09-202307-09-202307-09-202307-09-202307-09-2023